17/03/2015

Fietsenwinkel Amsterdam

Fietsenwinkel Amsterdam | In Amsterdam is er niets zo vervelend als een kapotte fiets. Gelukkig kunt u bij rijwielhandel ‘t Poortje of bij ons andere filiaal Holland rent a Bike/Beursstalling in Amsterdam, uw fiets laten repareren door onze winkelmedewerkers. 
 
Fietsenwinkel Amsterdam
 

Fietsenwinkel Amsterdam

 
Wij repareren en voeren onderhoudsbeurten uit van bijna alle soorten fietsen en merken. Of u nou een stadsfiets, omafiets of mountainbike heeft, u kunt altijd bij één van onze winkelmedewerkers terecht om een afspraak maken voor u fiets. De meeste reparaties kunnen vaak dezelfde dag weer opgehaald worden!
 
Meerdere keren per jaar een onderhoudsbeurt laten doen,  bijvoorbeeld in het voorjaar en/of winter, is verstandig voor het behoud van u fiets.
 


 

Verkoop van fietsen, onderdelen en meer!

 
Op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets? De Fietsenwinkel Amsterdam Rijwielhandel ‘t Poortje is dealer van Pointer en Azor,  maar hebben ook een ruime keuze aan tweedehands fietsen van verschillende merken in de verkoop.
 
-Verkoop tweedehands fietsen:
 
Rijwielhandel ‘t Poortje verkoopt ook tweedehands fietsen van verschillende merken zoals; Pointer, Gazelle, Batavus, Giant, Sparta en nog veel meer. Onze tweedehands fietsen zijn volledig nagekeken, versleten onderdelen worden vervangen door onderdelen van A-kwaliteit en alle fietsen hebben een Bovag garantie.
 

-Verkoop nieuwe fietsen:

 
Als u op zoek bent naar een nieuwe fiets dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van verschillende topmerken zoals Pointer, Azor en Sparta. Bent u op zoek naar een specifiek model van bovenstaande merken? Dan kunnen wij elke fiets voor u bestellen! Houd wel rekening met een levertijd.
 

 

-Verkoop onderdelen & accessoires:  

 
Naast nieuwe en tweedehands fietsen verkopen wij ook verschillende onderdelen, accessoires, banden en onderhouds spray voor bijna elke type fiets. Denk aan zadels van Selle Royal, Shimano onderdelen, fietstassen van Basil, maar ook kettingsloten van Abus, Viro en Axa. 

 

 

Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van vertaal-, type en zetfouten. 

more information

Close