05/04/2018

Bagageopslag Amsterdam – kluisje huren centrum Amsterdam

Bagageopslag Amsterdam

Bent u op zoek naar een locatie in Amsterdam waar u tijdelijk uw spullen kunt opslaan? Dan bent u bij Holland Rent a Bike aan het goede adres! Wij hebben een ‘state of the art’ lockersysteem van Lockerpoint, waarin u zelf uw (waardevolle) spullen kunt opslaan in goed beveiligde kluisjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw koffers, rugzakken, grote tassen winkeltassen & shoppers. Sla uw spullen bij ons op en u kunt van Amsterdam genieten zonder de lasten die (zware) bagage met zich meebrengt. Uw bezoek aan Amsterdam wordt zo een stuk aangenamer! 

Faciliteiten
Onze locatie wordt 24 uur per dag bewaakt door onze camera’s en er is gedurende onze openingstijden altijd iemand aanwezig om u te helpen. Wij bieden extra grote lockers aan waarin makkelijk twee trolleys passen of een grote koffer. Daarnaast bevat elke kluis een eigen oplaadpunt om uw telefoon, camera of bijvoorbeeld uw laptop op te laden (m.b.v. een normale stekker). Passen uw spullen niet in onze lockers (zoals rolstoelen, kinderwagens, golftassen, muziekinstrumenten), dan kunnen wij ook deze grotere items veilig voor u opslaan.

De werking van onze lockers
Via de terminal kiest u een beschikbare locker en u geeft aan hoe lang u de locker wilt huren. U heeft vervolgens de mogelijkheid om uw mailadres in te voeren zodat u per mail het gekozen kluisnummer en uw unieke pincode kunt ontvangen. Daarnaast ontvangt u dan ook nog een tijdige herinnering voordat uw lockerhuur verloopt. Tussentijds is de locker onbeperkt en kosteloos te openen. 

De kosten van het huren van een kluisje
De lockerhuur bedraagt slechts € 8,00 per 24 uur. De betaalmogelijkheden zijn: betalen per pin, creditcard of contant. De betaalterminal is in verschillende talen beschikbaar, dus ook uitermate geschikt voor uw buitenlandse gasten. Natuurlijk geven wij u graag onze gratis plattegrond mee en kunnen wij u altijd voorzien van leuke tips en ideeën om van uw dagje Amsterdam een onvergetelijke ervaring te maken.

Vooraf een locker reserveren?
Wij bieden ook de mogelijkheid om vooraf een locker te reserveren. Dit doet u via deze website. U ontvangt na betaling een unieke vouchercode per mail die u kunt gebruiken om uw kluis te huren. 

error: