02/03/2015

Fietsverhuur Amsterdam

fietsverhuur amsterdam

Klaar om Amsterdam op de beste manier te verkennen? Huur een fiets bij Holland Rent a Bike en beleef de stad als een local! Met onze betaalbare prijzen en handige locatie, kun je genieten van de vrijheid van fietsen. Ga niet voor een benauwde tourbus of een drukke tram – huur een fiets bij Holland Rent a Bike en ontdek de stad op jouw eigen tempo.

Wij verhuren traditionele Nederlandse fietsen met een terugtraprem, maar als je wat meer comfort nodig hebt, probeer dan onze fietsen met handremmen en versnellingen. We hebben ook fietsen voor kinderen en voor de allerkleinsten hebben we kinderzitjes voor de voorkant of achterkant.

  • Elke huurfiets is voorzien van twee sterke sloten
  • Gratis verzekering*
  • Elke fiets is voorzien van antilek banden

Prijzen Fietsverhuur Amsterdam:

teruggebracht op de dezelfde dag
   Terugtraprem
€ 9.50
Handrem 3 speed
€ 15,=
Huur een fiets voor 24 uur
€ 14,=
€ 22.50
teruggebracht op de volgende dag
€ 18.50
€ 30,=
teruggebracht op de derde dag
€ 25,=
€ 42,50
teruggebracht op de vierde dag
€ 32,=
€ 52.50
teruggebracht op de vijfde dag
€ 38.50
€ 62,=
teruggebracht op de zesde dag
€ 43,=
€ 71,=
teruggebracht op de zevende dag
€ 48.50
€ 80,=
Daarna
€  5.50 per dag
€ 9,=

* Alle huurprijzen zijn inclusief verzekering met een eigen risico van €100,= voor een terugtraprem en €150,= voor een handrem met 3 versnellingen. Lees hier alle huurvoorwaarden van dé fietsverhuur Amsterdam Holland rent a bike.

**Om gebruik te maken van een van onze huurfietsen vragen wij om een borgsom: we accepteren Visa, MasterCard of AMEX kaarten. Als je geen creditcard hebt, kun je een contante borg van € 150 per fiets achterlaten. Breng altijd een geldig identiteitsbewijs mee!

Vergeet het openbaar vervoer en de taxi’s en verken alle hoogtepunten van de stad per fiets. Lekker uitwaaien in het Vondelpark of de Hortus Botanicus, een tuin met meer dan 4000 verschillende planten en bloemen.  Of wat dacht u van een  fietsroute door de meest gezellige buurt van Nederland, de Jordaan? Waar u heerlijk kunt shoppen in de Negen Straatjes of een lekker terrasje kunt pakken aan één van de grachten.

Voor culturele activiteiten komt u in Amsterdam zeker niks te kort. Met de fiets kunt u makkelijk langs de verschillende musea fietsen zoals het vernieuwde Rijksmuseum, de Hermitage, van Gogh Museum, Nemo of het Anne Frank huis. Ook is dit een prima startplaats voor een fietstocht naar o.a. : De Zaanse Schans, Volendam/Marken en Broek in Waterland. Ons personeel wijst u graag in de goede richting.

Fietsverhuur Amsterdam

Een fiets huren doet u uiteraard bij Holland Rent a Bike, dé fietsverhuur in Amsterdam waar wij 7 dagen per week geopend zjin en al meer dan 25 jaar ervaring hebben in het verhuren van fietsen. Ons filiaal bevindt zich in het centrum van Amsterdam, in de kelder van de Beurs van Berlage, gelegen tussen het Amsterdam Centraal en de Dam, en is dus zeer makkelijk te bereiken.

Tevens zijn wij één van, zo niet de oudste fietsenstalling van Amsterdam. Wij verhuren stadsfietsen met een terugtraprem, maar als u iets meer comfort zoekt hebben wij ook fietsen met handremmen en versnellingen. Tevens verhuren wij ook kinderfietsen of kinderzitjes voor achterop een huurfiets.

error: