02/03/2015

Fietsverhuur Amsterdam

fietsverhuur amsterdam

Fietsverhuur Amsterdam | Een fiets huren in Amsterdam is een begrip in de wereld en dat is niet voor niets. Het is namelijk de goedkoopste, snelste en bijna de enige manier om je zelf te vervoeren  door de drukke binnenstad van Amsterdam. 
 
Vergeet het openbaar vervoer en de taxi’s en verken alle hoogtepunten van de stad per fiets. Lekker uitwaaien in het Vondelpark of de Hortus Botanicus, een tuin met meer dan 4000 verschillende planten en bloemen.  Of wat dacht u van een  fietsroute door de meest gezellige buurt van Nederland, de Jordaan? Waar u heerlijk kunt shoppen in de Negen Straatjes of een lekker terrasje kunt pakken aan één van de grachten.
  
Voor culturele activiteiten komt u in Amsterdam zeker niks te kort. Met de fiets kunt u makkelijk langs de verschillende musea fietsen zoals het vernieuwde Rijksmuseum, de Hermitage, van Gogh Museum, Nemo of het Anne Frank huis. Ook is dit een prima startplaats voor een fietstocht naar o.a. : De Zaanse Schans, Volendam/Marken en Broek in Waterland. Ons personeel wijst u graag in de goede richting.
 

 Fietsverhuur Amsterdam

 
Een fiets huren doet u uiteraard bij Holland Rent a Bike, dé fietsverhuur in Amsterdam waar wij 7 dagen per week geopend zjin en al meer dan 25 jaar ervaring hebben in het verhuren van fietsen. Ons filiaal bevindt zich in het centrum van Amsterdam, in de kelder van de Beurs van Berlage, gelegen tussen het Amsterdam Centraal en de Dam, en is dus zeer makkelijk te bereiken.
 
Tevens zijn wij één van, zo niet de oudste fietsenstalling van Amsterdam. Wij verhuren stadsfietsen met een terugtraprem, maar als u iets meer comfort zoekt hebben wij ook fietsen met handremmen en versnellingen. Tevens verhuren wij ook kinderfietsen of kinderzitjes voor achterop een huurfiets.

* Alle huurprijzen zijn inclusief verzekering met een eigen risico van €100,= voor een terugtraprem en €150,= voor een handrem met 3 versnellingen. Lees hier alle huurvoorwaarden van dé fietsverhuur Amsterdam Holland rent a bike.

Prijzen Fietsverhuur Amsterdam:

teruggebracht op de dezelfde dag
   Terugtraprem
€ 8.50
Handrem 3 speed
€ 13.50
Huur een fiets voor 24 uur
€ 12.50
€ 16.
teruggebracht op de volgende dag
€ 16.50
€ 27.–
teruggebracht op de derde dag
€ 22.50
€ 38.–
teruggebracht op de vierde dag
€ 28.50
€ 47.
teruggebracht op de vijfde dag
€ 33.50
€ 55.50
teruggebracht op de zesde dag
€ 38.50
€ 63.50
teruggebracht op de zevende dag
€ 43.50
€ 71.50
Daarna
€  5.–per dag
€ 7.50 — per dag
 

Om gebruik te maken van één van onze huurfietsen vragen wij om een borg:

  • Wij kunnen een creditcard imprint maken van u Visa, MasterCard of AMEX kaart.
  • Indien u geen creditcard heeft kan er ook een contant borg worden achtergelaten van € 150 per fiets.
  • Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

 

Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van vertaal-, type en zetfouten.