03/03/2015

Tweedehands fietsen

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets? Wij zijn dealer van de Nederlandse topmerken Azor en Pointer. Voor nieuwe fietsen verwijzen wij u graag door naar ons andere filiaal Rijwielhandel ‘t Poortje, waar wij meerdere modellen van Azor en Pointer op voorraad hebben staan.

Bij Holland Rent a Bike hebben wij een ruime selectie van tweedehands fietsen voor u klaar staan van verschillende merken zoals onder andere; Pointer, Gazelle en Batavus. Onze tweedehands fietsen zijn volledig nagekeken en versleten onderdelen worden vervangen door onderdelen van A-kwaliteit. Bovendien geven wij op alle occasions een garantie!

  • Wij knappen oude fietsen op
  • Wij vervangen alle kapotte of versleten onderdelen
  • Wij geven op alle occasions een garantie
  • Wij verkopen géén gestolen fietsen

Om te controleren of een fiets als gestolen staat geregistreerd, kunt u dat controleren bij het fietsdiefstalregister van het RDW.  

Naast nieuwe en tweedehands fietsen verkopen wij ook verschillende onderdelen, accessoires, banden en sloten voor uw fiets. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken en vekopen onder andere sloten van Axa, Abus en Viro. Fietsbanden van Schwalbe en CST, maar ook diverse Shimano onderdelen en accessoires zoals tassen en leuke bellen van Basil.

Verkoop nieuwe fietsen:

Als u op zoek bent naar een nieuwe fiets dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van verschillende topmerken zoals Pointer en Azor. Bent u op zoek naar een specifiek model van bovenstaande merken? Dan kunnen wij elke fiets voor u bestellen! Houd wel rekening met een levertijd.

Pointer:

Met Pointer gaat u voor een Nederlandse kwaliteitsfiets tegen een betaalbare prijs. De fietsen zijn uitstekend bestand tegen het Nederlandse weer, want elke Pointer heeft namelijk meerdere laklagen om roest te voorkomen.

Azor:

Azor bike is uw beste keus wanneer u op zoek bent naar oer-Hollandse degelijkheid. Omdat u de fiets zelf kunt samenstellen, betaald u niet voor zaken die u niet wilt. Elke Azorfiets wordt met veel zorg en nog met de hand in elkaar gezet.