Huur een fiets in Amsterdam

Onze Diensten

Fietsverhuur

Fietsen is de beste manier om Amsterdam te verkennen. Fietsen is een milieuvriendelijke manier van reizen. Het is goed voor het milieu omdat er geen uitstoot van schadelijke stoffen zijn.

Fietsenmaker

Onze ervaren en deskundige fietsenmakers werken snel en efficiënt om jouw fiets in topconditie te houden, zodat je altijd kunt vertrouwen op je fiets voor een comfortabele en veilige rit.

Bagageopslag

Sla uw bagage, koffers en tassen tijdelijk op in onze beveiligde lockers.

2e hands fietsen

Een groot voordeel van een tweedehands fiets in Amsterdam is dat u vaak veel geld kunt besparen. Bovendien zijn onze tweedehands fietsen voorzien van garantie en in goede staat. U hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit.

Fietsenstalling

Stal u fiets in de oudste fietsenstalling van Amsterdam. Voor elektrische fietsen is het ook mogelijk om kosteloos uw accu weer op te laden.

Op zoek naar een kluisje om veilig je bagage achter te laten in Amsterdam?

Over ons

                                                                                                                                                                                                                      
🚲

Holland Rent a Bike is een gerenommeerd fietsverhuurbedrijf gevestigd in het hart van Amsterdam, Nederland. Ons bedrijf is meer dan 30 jaar geleden opgericht en heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige fietsen en uitstekende klantenservice aan zowel lokale bewoners als toeristen.

Onze missie is om het voor mensen gemakkelijk en betaalbaar te maken om Amsterdam en de omgeving op de fiets te verkennen. Wij bieden goed onderhouden en regelmatig onderhouden fietsverhuur aan om uw veiligheid en comfort te garanderen. Onze winkel is gelegen in het centrum van Amsterdam, in de kelder van de Beurs van Berlage, tussen Amsterdam Centraal en de Dam.

We hebben ook een Lockerpoint lockersysteem waarin u uw waardevolle spullen veilig kunt opbergen in beveiligde lockers. Denk aan uw koffers, rugzakken en grote boodschappentassen. Bewaar uw spullen bij ons en u kunt genieten van Amsterdam zonder de onnodige last van zware bagage!

  • Holland Rent a Bike
  • Meer dan 30 jaar ervaring

    Ons bedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige fietsen en uitstekende klantenservice.

  • 7 dagen per week geopend

    Onze winkel is gunstig gelegen nabij Amsterdam Centraal Station, gemakkelijk te vinden om zo snel mogelijk een fiets te huren.

  • 100% Professioneel

    Our staff are experienced and knowledgeable about Amsterdam, and can provide recommendations on the best routes and places.

Onze medewerkers staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet en neem direct contact met ons op!

Reviews

Blogs

error: