02/03/2015

Fietsenmaker

Vacature fietsmonteur

In Amsterdam is er niets zo vervelend als een kapotte fiets. Gelukkig kunt u bij Holland Rent a Bike, of bij ons andere filiaal rijwielhandel ‘t Poortje, uw fiets ter reparatie aanbieden bij één van onze fietsmonteurs. Het is tevens ook mogelijk om gebruik te maken van een leenfiets. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het repareren van fietsen!

Wij repareren en voeren onderhoudsbeurten uit van bijna alle soorten fietsen en merken. Of u nou een stadsfiets, racefiets, omafiets of mountainbike heeft, u kunt altijd bij één van onze winkelmedewerkers terecht om een afspraak maken voor uw fiets. De meeste reparaties kunnen vaak dezelfde dag weer opgehaald worden!

  • Wij hanteren vaste prijzen
  • Bijna alle reparaties dezelfde dag klaar

Voor het behoud van uw fiets is het verstandig om meerdere keren per jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Bijvoorbeeld in het voorjaar en vlak voor de winter, zodat uw fiets er weer helemaal klaar voor is! 

*Leenfiets

Het gebruik van een leenfiets is alleen mogelijk bij het filiaal Holland rent a Bike en is alleen gratis tijdens de reparatie!

Om gebruik te maken van één van onze leenfietsen vragen wij om een borg:

  • Wij kunnen een creditcard imprint maken van u Visa, MasterCard of AMEX kaart.
  • Indien u geen creditcard heeft kan er ook een contant borg worden achtergelaten van € 150 per fiets.
  • Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee! Deze hoeft u niet bij ons achter te laten.

error: