03/03/2015

Fietsenstalling

Stal u fiets in de oudste fietsenstalling van Amsterdam. Ons filiaal bevindt zich in de kelder van de Beurs van Berlage, gelegen tussen het Amsterdam Centraal en de Dam, en is dus zeer makkelijke bereiken.

U kunt bij ons ook terecht voor reparatie, verhuur en aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets.

Voor elektrische fietsen is het ook mogelijk om kosteloos uw accu weer op te laden.

Prijzen fietsenstalling:

Dagkaart / Maandkaart*

Fiets: € 2,= / € 21,=

Elektrische fiets inlcusief laden: € 3,25 / € 35,=
Scooter: N.V.T /  N.V.T
Motor: N.V.T /  N.V.T

Bekijk hier een overzicht van alle fietsenstallingen in Amsterdam om uw fiets veilig te parkeren.

In Amsterdam zijn er meer dan 1 miljoen fietsen aanwezig en om het overzicht te bewaren mag u uw fiets of scooter niet zomaar overal neerzetten in Amsterdam. De gemeente knipt dagelijks fietsen weg die op de verkeerde plekken staan geparkeerd.

  • Fietsen die bij het Centraal Station, Leidseplein en Station Zuid, buiten de aangewezen plekken zijn geplaatst, worden direct verwijderd.
  • Fietsen mag u niet vastmaken aan lantaarnpalen, verkeersborden, brugleuningen en andere voorwerpen.
  • Als de fiets er langer staat krijgt u een waarschuwingssticker op uw fiets geplakt met daarop een datum. Als u de fiets na deze datum niet hebt weggehaald, wordt hij verwijderd.
  • Fietswrakken of fietsen waarvan het vermoeden bestaat dat er geen gebruik van wordt gemaakt, kunnen worden verwijderd en krijgen een sticker. U kunt het verwijderen van de fiets voorkomen door de fiets op te weg te halen.

Is uw fiets toch verwijderd door het AFAC? Dan kunt u de fiets ophalen in het Westelijk Havengebied, Bornhout 8. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, de eventuele sleutels van de fiets en €25.

* Vraag het personeel naar de voorwaarden van een maandkaart voor de fietsenstalling.

error: